2017. július 31. - augusztus 14. - Nyári szünet. Nyitás: augusztus 15. kedd.

2017. június 12-től - Nyári móka és kacagás

2017. június 9. péntek - Nagycsoportosok búcsúja, azaz a Aranyalma cirkusz feledhetetlen előadása Vidám napi is meg nem is... ez vár ránk június második péntekén. Minden évben elköszönünk egymástól egy-egy csoporttól. Ez mindig mosolygósan könnyfakasztó nap a pedagógusok és a szülők részéről is.... még jó, hogy a gyerekek arca csupa derű, izgalom és vidámság egész nap. Idén rendhagyó búcsúműsorral készülnek a legérettebb almácskáink, cirkuszi előadásra invitálnak bennünket.

2017. május 26. péntek Apa nap Nálunk minden évben Apa nap is van, mert Apa csak egy van. Mivel ezt mindig a gyerekhét utolsó napjára szervezzük, így ennek megfelelően a délután mindig nagyon viccesre és önfeledre sikerül. Idén is nagyon klassz sportos programokra várjuk az apukákat és a gyerekeket is a pomázi focipályára. Meglepetés is készül természetesen, amit szeretettel tanultak és készítettek a gyerekek.

2017. május 22-26. Gyermek-hét Ilyenkor egész héten minden a feje tetejére áll... csak majdnem. Rendhagyó élménynapokat szervezünk a gyerekeknek, amikor még olyan dolgokat is szabad csinálni, amit a hétköznapok során nem. Minden nap meghívott vendégek is szórakoztatják a skacokat. A legviccesebb és legmókásabb hetünk az évben.

2017. május 2-18. Szülői egyéni beszélgetések

Fontosnak tartjuk, hogy évente legalább egyszer lehetőségük legyen a szülőknek és a pedagógusoknak négyszemközt, csak a saját gyermekükről beszélgetni. Ilyenkor a gyermekkel a nevelési évben történt fejlődésről, lelki és fizikai állapotáról kötetlen formában beszélgetnek a felnőttek és a felmerülő egyéni kérdéseket, kéréseket tudják tisztázni, egyeztetni.

2017. május 5. péntek Anya nap az oviban és május 8. hétfő Anya nap a bölcsiben.

2017. április 4-5. Nyílt napok az oviban és a bölcsiben.

Részletek:  http://almafaovoda.hu/index.php/rolunk/beiratkozas.html:

2017. március 27-28. Sokfélék vagyunk napok

Március 27-28 án hétfőn és kedden az elfogadás és a tolerancia jegyében először szervezzük meg a "Sokfélék vagyunk" napokat. Fontosnak tartjuk, hogy megismerjék a gyermekek, hogy sokszínű a világ, sokféle kisgyermek él közöttünk, még akkor is, ha a mindennapokban csak ritkábban találkozunk velük.
Vendégünk lesz pár napra egy Down-szindrómás kislány, a Pető Intézet mozgáskorlátozott kis lakói és csodaszép csokibőrű gyerkőcök.
Már nagy izgalommal várjuk őket közösen, hetek óta beszélgetve, mesélve róluk és a világ sokszínűségéről.

2017. március 20. hétfőn "Öltözz zöldbe!" nap

Március 20-án hétfőn szeretnénk megünnepelni a tavasz beköszöntét és a Zöld Óvoda kampányához mi is szeretnénk csatlakozni. Ennek nincs más feltétele, mint ZÖLDBE öltözni és ZÖLDBE öltöztetni gyermekeinket.Akinek van zöld tavaszi kabátja azt se felejtsétek otthon, mert szeretnénk a természetben is megünnepelni a tavasz első napját!

Köszönjük az együttműködést! Almafa Óvoda és Bölcsi

2017.

 

 


 

Pomáz, Fáy u. 49. | +36 30 389 70 72 | info@almafagyerekhaz.hu

látogató számláló