Ismerkedés & Beiratkozás

Frissítés

Kedves Szülők!

Köszönjük, hogy ilyen sokan jelentkeztetek hozzánk, megtiszteltetek bennünket, kitöltöttétek a jelentkezési kérdőívet és eljöttetek hozzánk beszélgetni, ismerkedni.

A meglévő csoportjainkba (kis, középső, nagycsoport) akkor tudunk új gyermeket fogadni, ha valamilyen oknál fogva üresedés történik, amit előre nem tudunk megígérni.

Itt tudjátok a jelentkezéshez szükséges kérdőívet kitölteni, bővebben érdeklődni a férőhelyekkel kapcsolatban az info@almafagyerekhaz.hu e-mail címen lehet.

Almafa csapata

Pomáz, 2022. március 16.

……………………………………………………………….

Kedves érdeklődő családok!

Ahhoz, hogy megismerhessünk titeket, segítségünkre lesz, ha őszintén kitöltitek az alábbi kérdőívünket. Azért tartjuk fontosnak, hogy megismerjük a lenti témákban a gondolataitokat, véleményeteket, mert szeretnénk olyan családokkal együttműködni az elkövetkező években, akikkel hasonló értékrendben hiszünk, közösek a nevelési céljaink és egy kölcsönös bizalmon alapuló együttműködést tudunk létrehozni.
Nincs jó vagy rossz válasz, a lényeg, hogy ti legyetek benne, teljes természetességgel.

Az online kérdőív  katt ide….

Köszönjük szépen!
Almafa csapat

Az ismerkedés, beiratkozás menete:

1. Kérjük, hogy töltsd ki az online kérdőívünket 2022. február 13-ig.

2. Kisfilmen – online formában -bemutatjuk az óvodát és a bölcsit nektek. Ezt a kisfilmet megtaláljátok kiemelt posztban  facebook oldalunkon. 

3. Az ismerkedő kérdőív kitöltése alapján kiválasztjuk azokat a családokat, akikkel személyesen beszélgetünk 2022. február 26. szombaton. Erről előtte e-mailben tájékoztatjuk azokat a családokat, akiknek a kérdőív alapján hasonló az értékrendjük, mint az Almafa bölcsinek és óvodának. 

4. Beiratkozás: 2022.március 23, 24. napokon.

Az ismerkedő beszélgetésre szülőket várunk. Amennyiben szimpatikusak leszünk egymásnak ez alkalomból, akkor egyeztetünk egy délelőtti időpontot a gyermekkel közös óvoda/bölcsi látogatásra.

Szeretnénk, ha tudnátok, hogy a bölcsibe való felvétel (szeptemberi kezdéssel) szinte minden esetben lehetséges adott év tavaszán való beiratkozással. Amennyiben a márciusi beiratkozást követően keresnek meg a családok bennünket, akkor csak az esetlegesen fennmaradó helyekre tudunk helyet biztosítani.

Az óvodába való beiratkozásnál előnyt élveznek a már hozzánk járó bölcsisek, így annyi szabad helyünk marad “külsős” gyerkőcöknek, amennyit a bölcsis családok nem vesznek igénybe, ezt minden évben február végén tudjuk csak meg pontosan. Továbbá előnyt élveznek felvételnél a már hozzá járó gyerekek testvérei.

Óvodai felvételnél a “külsős” gyerekek férőhelyszáma minden évben változik, de  ezidáig minden évben maradt pár szabad helyünk, így nyugodtan jelentkezzetek, keressetek minket.

Szeretettel várunk Benneteket, ha szeretnétek megismerni bennünket és tudni szeretnétek, hogy…

Beiratkozás az oviba és a bölcsibe:  2022.  március 23, 24. (pontos időpontot e-mailben küldjük)

Bővebben: www.almafaovoda.hu és www.almafabolcsi.hu

Az év során a beiratkozás folyamatos, szabad férőhelyek függvényében tudjuk fogadni a gyerekeket korosztályos csoportjainkban.

A személyes találkozóra időpontot egyeztetni az info@almafagyerekhaz.hu címen tudtok.

Pomáz, 2022. január 3.