BEIRATKOZÁS

A választásról pár szóban…

Nagyon sok érdeklődő szülővel találkozunk az évek során, akik sok-sok kérdést tesznek fel az óvodai élettel kapcsolatban. Gyakorlati, pedagógiai kérdések sokasága mellett egyre többször halljuk azt a kérést, hogy “győzzenek meg minket, mivel jobb az Almafa óvoda és bölcsi az önkormányzati vagy más magán intézményeknél?”…

Erre mindig azt a választ adjuk, hogy nem vagyunk se jobbak, se rosszabbak. Reményeink szerint mindenhol kiváló emberek, a gyerekeket őszintén szerető pedagógusok dolgoznak. Azt szoktuk tanácsolni a szülőknek, hogy menjenek el az összes olyan oviba és a bölcsibe, ami valami miatt “szóba jöhet” és nézzék meg, hogy ők hol éreznék magukat jól? Melyik az a közeg, ahol ők szívesen töltenének el napi 8 órát…..?!

Folyamatosan várjuk az érdeklődő gyerekeket, szüleiket, akik szeretnének megismerni bennünket, a hétköznapjainkat és akik úgy gondolják, hogy szívesen hoznák nap-mint-nap hozzánk gyermekeiket bölcsibe vagy óvodába.

Férőhely szám függvényében az év bármely időszakában lehetőség van csatlakozni a bölcsis és óvodás csoportjainkhoz.

Az óvoda és a bölcsi nyitva áll minden nap az érdeklődő családok számára. Előre egyeztetett időpontban – általában délelőtti órákban – betekintést nyerhettek hétköznapjainkba.

Érdeklődni: +36 30 389 70 72 telefonszámon lehet vagy az info@almafagyerekhaz.hu e-mail címen.

Beiratkozás az életkor szerinti csoportokba férőhelyszámok függvényében.

Amiben mi kicsit mások vagyunk (természetesen nem jobbak vagy rosszabbak, hanem mások :-):

  • a csoport létszám  nálunk kb. 14-16 fő (azaz a fele a 28-30-as önkormányzati létszámokkal szemben),
  • korosztályos csoporjaink vannak,
  • csoportonként két óvodapedagógussal dolgozunk, teljes munkaidőben, nagy óraszámú átfedéssel,
  • a fentieknek köszönhetően még fokozottabban van lehetőségünk a személyes igények figyelembevételére, az egyéni törődésre, gondozásra,
  • rendelkezünk saját, nagy méretű tornateremmel,
  • az óvodai időben lehetőség van a fokozott mozgásfejlesztésre (délelőtti mozgás, úszás, mindennapos udvari játék, nagymozgás)
  • az óvoda nyitvatartási idejében minden olyan szociális, fizikai és értelmi fejlesztést megkapnak a gyerekek, amire ebben az életkorban szükségük van (mozgásfejlesztő torna, úszás, mese-dráma-zenei fejlesztés, kézműves foglalkozás, finommotorika fejlesztés, gyógytorna, angol idegen nyelv, stb…)
  • nagycsoportban iskola-előkészítést és szükség esetén logopédiai fejlesztést kapnak a gyerekek,
  • magas minőségű ételeket és italokat fogyasztanak a gyerekek,
  • természetesen a fentieken kívül a legnagyobb érték a szeretetteljes, családias légkör, amit elsősorban a szívből elkötelezett pedagógusaink biztosítanak a gyerekeknek.