ALMAFA BÖLCSI 1-3 éveseknek

Bölcsinkbe – családi bölcsőde keretein belül – azon szülők gyerekeit várjuk, akik szeretnék, hogy gyermekük megbízható helyen, családias és magas színvonalú  környezetben töltse a hétköznapokat.

Vidám hangulatban 1 éves kortól helyettesítjük a szülői gondoskodást minden hétköznap.

Az Almafa bölcsi adottságait kihasználva igyekeztünk a gyerekek számára biztonságosesztétikus, kedves környezetet kialakítani, hogy szinte otthon érezhessék magukat a gyerkőcök.

Kisebb létszámmal működünk, mint a klasszikus bölcsődei csoportok, ahol a gyermekekre gondozó nénik vigyáznak és gondoskodnak róluk nap, mint nap.

Korosztályos csoportokkal biztosítjuk a gyerekek érzelmi, szocializációs, szellemi és testi fejlődését.

Kerti játszóterünk zöld és árnyékosminden igényt kielégítőahol valamennyi olyan  játék megtalálható, ami ebben az életkorban élményt és biztonságot nyújt.

A nyári meleg napokban – többek között – hűsítő párakapu alatt játszhatnak a gyerekek. Az óriási, napvédett homokozónk, a hinták, csúszdák, krétatáblák, mászókák, kisházak és a legkedveltebb motorok, bobocarok adják a kerti élményt nap, mint nap.

Fejlesztő programjaink a hét folyamán, melyek a klasszikus napi csoportprogramokon kívül biztosítja heti rendszerességgel a gyerekek fejlődését, mely foglalkozásokat a tértítési támogatás magába foglal (bővebben…)

  • Csiri-Biri®mozgásfejlesztő torna (heti 2x)
  • Almazene-zenebölcsi, melyena zene kerül előtérbe (heti 2x)
  • Sószoba-somokozó (időjárástól függően)

A fenti programokon kívül minden napos dalos-pacsirta, mesekuckó, irka-firka művészet és almatorna várja a gyerekeket a bölcsiben.

Az egészség védelme érdekében minden csoportszobában biztosítjuk az egészségügyben is használatos fertőtlenítő, csírátlanító lámpát, amely gátolja a baktériumok és vírusok megtelepedését a térben.

Természetesen a legfontosabb, hogy rendszeresen friss levegőn  játszanak a gyerekek, melyet igyekszünk –az időjárástól függően – megadni nekik.

Egészséges táplálkozás: Napi négyszeri étkezést biztosítunk a gyerekek részére (reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna ), melyek egészséges alapanyagokból és magas tápanyagtartalommal készülnek. Minden nap kapnak a gyerekek gyümölcsöt, amit igyekszünk szezonális fajtákból válogatni, valamint ozmózis rendszerű tisztított víz áll a gyerekek rendelkezésére, amiből a teát és a limonádét is készítjük.

Nyitva tartás: 7:00 – 17:00

Tovább: Almafa Óvoda….

Szeretettel várjuk a mosolygós, önfeledt játékra és lelki biztonságra vágyó családok gyermekeit!